Neslihan Türkiye Şampiyonu

06.06.2017

Okullararası Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda okulumuz öğrencisi Neslihan'ın da aralarında bulunduğu Karamanlı bedensel engelli yüzücüler 6 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi olarak tarihi bir başarıya imza attı.

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen Okullararası Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonasında Yıldız Kızlar kategorisinde öğrencimiz Neslihan Kılıçoğlu 50 metre sırt s4 kategorisinde ve 100 metre kurbağalamada altın madalyanın sahibi oldu.

Öğrencimiz Neslihan Kılıçığlu şampiyonada dört kategoride mücadele eederken, alınan sonuçların ardında dört kategoride de Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

İki gün süren yarışların ardından Neslihan ve arkadaşları 6 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak hem bu alanada tarihi bir başarıya imza atarken hemde Karaman'ımızı gurulandırdılar.

Neslihan'ı Türkiye Şampiyonluğu için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.