Satranç'ta Zirvenin Adı BAŞARI

26.02.2017

2016-2017 eğitim öğretim sezonunda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından Karaman genelinde ''Okul Sporları Takım Turnuvası'' düzenlendi.

24-25-26 Şubat 2017 tarihlerinde Piri Reis Kültür Merkezinde düzenlenen turnuvada öğrenciler Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 4 kategoride kıyasıya mücadele etti.

Yarıştığımız 3 kategorinin ikisini açık ara önde tamamlayan öğrencilerimiz bizleri gururlandırarak il birincisi olmuşlardır.

Küçükler kategorisinde Hasan Hüseyin Ergün, Ali Taylan Güzeloğlu, Muhammet Yumuşak, İbrahim Demir ve Pelin Okur mücadele ederken
Yıldızlar kategorisinde de Alirıza Şekerci, Sait Talha Buşgut, Mehmet Zahit Kantar, Mehmet Çiğdem ve Süleyman Arif Akın yarıştı.

Her iki kategoride de il birinciliği elde eden öğrencilerimizi, emeklerinden dolayı Öğretmenlerimiz Hafize Özer ve Halil İbrahim Aygündüz'ü tebrik ederiz.