Öğretmenlerimiz İl 3. sü Oldu

26.11.2017

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi.

Karaman’da her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve büyük beğeni toplayan 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası 15 okuldan 180 öğretmenin çekişmeli mücadelesine sahne oldu. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 15 gün boyunca devam eden müsabakalara voleybol severlerin ilgisi yoğun oldu.

Başarı Eğitim Kurumları Olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü Turnuvasında İl üçüncüsü olduk.

Turnuva boyunca terlerini akıtıp emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.