29 Ekim'i Kapadokya'da Kutladık

29.10.2017

2017-2018 eğitim öğretim yılının gezi programında yer alan gezilerimizden 2.'si Ereğli İvriz'in ardından Peribacaları ile Kapadokya'ya gerçekleşti.

Başarı Eğitim Kurumları olarak sosyal etkinlikler kapsamında düzenlemiş olduğumuz gezilere bir yenisini daha ekledik. Gezi programında yer alan gezimiz tarihi güzellikleri, çömlekleri, doğal kalesi, açık hava müzeleri ve doğa harikası peri bacaları ile Kapadokya' ya gerçekleşti. Gezide ilk durak, Yeraltı şehri olarak ta bilinen Derinkuyu oldu. Gezi programının devamında ise Güvercinlik ve Uçhisar Kalesi vardı. Günün sonunda Nevşehir'in ünlü Kozaklı Termal Otellerinden biri olan 5 yıldızlı sanitas otelde konaklayan öğrencilerimiz günün yorgunluğunu termal havuzda eğlenerek attılar. Programın ikinci gününde ise  Göreme, Ürgüp, Üçgüzeller ve Açık Hava Müzeleri vardı.

Ayrıca gezimizin ikinci günü bu yıl 94.'sünü kutladığımız Cumhuriyet Bayramına denk gelmesi üzerine öğrencilerimiz Cumhuriye Bayramı'nı kapadokya'da kutladılar.

Bu gezi programı ile öğrencilerimiz İçanadolu'nun doğal güzellikleriyle meşhur Kapadokya'yı daha yakından tanımış oldular.