ORTAOKUL

Yaşasın Cumhuriyet

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yılı kutlama programı okulumuzda coşku içerisinde kutlandı.

Ereğli İvriz'i Gezdik

Okulumuz, 2018-2019 eğitim öğretim yılında sosyal etkinlikler kapsamında düzenleyeceği gezilerden ilkini 13.10.2018 Cumartesi günü Ereğli / İvriz'e gerçekleştirdi.

Hayatımızda Hep İyilik Olsun ve Mutlu Et

Başarı Koleji İyilik Kulübü Hayatımızda Hep İyilik Olsun ve Mutlu Et ,Mutlu Ol Projesi ile ihtiyaçlı aileleri unutmadı.

Başarı'nın Astronom Çocukları

Başarı'nın astronom çocukları evrenin sırrını bu kürede çözüyorlar.

İngilizce Hazırlık Sınıflarımızla Tanışma Toplantısı Yaptık

Okulumuza yeni başlayan 5. sınıf öğrenci velilerimizle tanışmak, kaynaşmak, okulumuz ve 5. sınıflar hazırlık sınıfı programımız hakkında bilgilendirme yapmak için velilerimizle okulumuz konferans salonunda toplantı yaptık.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı

Başarı Eğitim Kurumları olarak bugün okulumuz konferans salonunda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.