5. Sınıflarda İngilizce Hazırlık Dönemi

07.07.2018

Karaman Başarı Eğitim Kurumları olarak yeni eğitim öğretim yılında Karaman'da bir ilke imza atıyoruz.

Başarı Koleji olarak değişen global dünya'nın vazgeçilmez bir gereği olan dil öğrenme becerisini oldukça önemsiyoruz.

Bu bağlamda öğrencilerimizin temel iletişim becerilerinden fazlasını kazandırmaya yönlendirmek,sosyal anlamda,eğitim kariyerinde ve gelecekteki iş çevresinde yetkinlik sağlanması amacıyla 5. sınıflarda yabancı dil ağırlıklı hazırlık sınıfı eğitimine başlamaya karar verdik.

Profesyonel eğitim kadromuzun özenle hazırladığı program haftalık 16 saat ingilizce dil eğtimini içermektedir.

Bu eğitim doğrultusunda amacımız öğrencilerimizin ingilizceyi sadece ders olarak değil hayatlarının bir parçası olarak benimsemeleridir.