Ankara ve Eskişehir'i Gezdik

12.11.2019

Sosyal etkinlikler kapsamında 2019-2020 eğitim öğretim yılının üçüncü gezisi Türkiye'nin başkenti Ankara ve en güzel şehirlerinden olan Eskişehir'e gerçekleşti.

Gezide ilk durak, Ankara'ya gerçikleşti. Gezi programında yer alan Gençlik parkı, 1 ve 2. meclis, MTA müzesi gezildi ve Anıtkabir ziyaret edildi.

Gezinin ikinci günü ise Eskişehir'e ayrılmıştı. Öğrencilerimiz önce Kentparkı gezdiler. Daha sonra Bal Mumu Müzesi, Odun Pazarı Evleri, Atlıhan Çarşı, Cam Sanatları Galerisi, Kurşunlu Külliye ve Devrim Arabalarını gezdiler. Günün son programında da öğrenciler Türkiyenin en büyük parklarından olan ve içinde Akvaryom, Hayvanat Bahçesi, Bilim Merkezi ve Masal Şatosu ile Sazova Parkı yer aldı.

Öğrencilerimiz bu gezi ile güzel bir haftasonu geçirmiş hemde bir çok tarihi yer hakkında bilgileri yerinde gezerek öğrendiler.