Başarı Budur

03.08.2020

Başarı Eğitim Kurumları her yıl olduğu gibi bu yıl da LGS'de ve YKS'de çok büyük bir başarıya imza atarak ilimiz ortaokulları ve liseleri arasında ''Marka Okul'' olduğunu bir kez daha göstererek il birincileri çıkarmanın haklı gururunu yaşadı.

Açıldığı günden beri sosyal, kültürel ve akademik başarıları ile sürekli gündemde olan ve Karaman halkının da takdirini kazanarak büyük ilgi ve takdire mazhar olan Başarı Eğitim Kurumları bu yıl da başarısını katlayarak devam ettirdi.

"Bu kadar emek elbette sonuçsuz kalmadı!" diyen Başarı İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Yeğin ayrıca şu ifadelere yer verdi:

"Pandemi süreci öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, öğrencilerimizin büyük gayretleri ve velilerimizin destekleriyle başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Başından beri derslere ara verilmeden öncelikle youtube üzerinden canlı derslerle ve sonrasında online derslerle öğrencilerimiz bu süreçte asla yalnız bırakılmadı. Her pazar yapılan online denemeler ve evlere gönderilen denemelerle de öğrencilerimize ayrıca destek sağlanmıştır.

LGS'de 126 öğrencimiz nitelikli okullara 82 öğrencimiz ilimizdeki Fen Liselerine yerleşecek puanı almıştır.
Okulumuzun gururu, 8. sınıf öğrencimiz Muharrem Kuru Karaman il 1.si olmuştur.

Bu zorlu süreçte öğrencilerimizin geleceği için maddi manevi her türlü desteği sağlayan okul idarecilerimize, öğrencilerimiz için gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı yapan değerli öğretmenlerimize ve evlerinde çocuklarımızı hiç yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize teşekkür eder, saygılarımızı sunarız." dedi.

Başarı Eğitim Kurumları Liseleri Müdürü Hakan YALÇIN yaptığı değerlendirmede;

"Türkiye'de gerek liselere gerek üniversiteye giriş sınavlarında adından sıkça söz ettiren Başarı Eğitim Kurumları, üniversite giriş sınavında geçmiş yıllarda olduğu gibi yine adını altın harflerle tarihe kazıdı. Özel Başarı Fen ve Anadolu Lisesi 2020 YKS’de Karaman birincisini çıkarmanın büyük mutluluk ve gururunu yaşamakta. Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin katıldığı büyük maratonda Fen Lisesi öğrencimiz Bilal KAR,  il sıralamasında 1. ,Türkiye sıralamasında 72. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Gerek ülke gerek dünya olarak biliyorsunuz ki zor bir dönemden geçmekteyiz. Bu zorlu pandemi sürecinin en başından beri  Başarı Eğitim Kurumları olarak her türlü tedbiri alarak süreci iyi yönettiğimizi düşünüyorum. Sürecin hemen başında youtube üzerinden canlı derslerle, ilerleyen dönemde sebitvcloud üzerinden  canlı derslerle öğrencilerimize eğitim vermeye devam ettik. Yine öğrencilerimizin evlerine kadar denemeler gönderdik. Danışman öğretmenlerimiz bu süreçte öşrencilerimizin başarı takibini sürdürdü. Yine online denemeler yaparak öğrencilerimizin başarısını en üst seviyeye taşımaya gayret ettik. Ben bu süreçte öğrencilerimizin başarısı için maddi manevi desteği sağlayan başta kurucumuz Sayın Mehmet COŞAR olmak üzere öğrenciler için her türlü fedakarlığı yapan değerli öğretmen arkadaşlarıma , evlerinde destek veren kıymetli velilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Öğrencilerimiz üzerinde emeği olan herkese saygılarımı sunuyorum." dedi.