Başarı Koleji Moral Fest

02.11.2017

Çağdaş, bilimsel, akla inanan, dünya ile entegre, yabancı dillere hakim, milli değerlere bağlı nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz.

8. Sınıf öğrencilerimizle ağustos ayında başladığımız sınava hazırlık süreci tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimize akademik anlamda açık uçlu sınavlarla destek verirken motivasyonlarını da üst düzeye çıkarmak için etkinliklere gereken önem verilmelidir. Çünkü bu tür faaliyetler başarının bir parçasıdır.

Bu düşüncelerle öğrencilerimize unutamayacakları bir gün yaşattık. Gönüllerince eğlenen öğrenci ve öğretmenlerimiz hayatlarına yeni bir anı daha eklediler.

Etkinliğimize destek veren Okul Müdürü Doğan Yeğin'e, katkısı olan bütün öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

Gurur duyduğumuz öğrenciler yetiştirmenin zaferiyle...

''BAŞARI'LI OLMAK AYRICALIKTIR''