Başarı Kolejinde İyi Şeyler Oluyor

16.11.2018

Başarı Eğitim Kurumları olarak son iki yıldır Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ahmet Demir rehberliğinde yürüttüğümüz ''İyilik Kulubü'' geçen yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Son bir hafta içerisinde yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren kulübümüz huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, hayır dualarını aldılar.

Daha sonra okulumuz öğretmenlerinin de destekleri ile toplanan gıda yardım paketleri ihtiyaç sahibi ailelerle teslim edildi.

Son olarak gönüllü iyilik kulübü öğrencilerimiz okulda kendi istekleri ile çevre temizliği, gereksiz yanan lambaların, teneffüs aralarında çalışan projeksiyon ve akıllı tahtaların, muslukların kapatılması, yemekhanede arkadaşlarına yardımcı olma, israf etmeme, yardımlaşma, saygı vb. faaliyetleri yapmaktadırlar.

Tüm bu çalışmalarından dolayı Öğretmenimiz Ahhmet Demir ve Öğretncilerimize teşekkür ederiz.