Başarı Koleji'nden Bilim Şenliği

07.05.2018

Kaliteli eğitimi ilke edinmiş, Özel Başarı Eğitim Kurumları Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin başta Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik olmak üzere Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü, İngilizce, Resim, Müzik, Robotik Kodlama, Anasınıfı uygulamaları, Maker Uygulamarı gibi daha bir çok branşın yer aldığı kendi başlarına bağımsız düşünme, çalışma ve başarma, cesaret kazanılması, eleştirici düşünme yeteneği gibi alanlarda oldukça önemli değerleri kazandıran bu önemli organizasyona imza attılar.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi meydanında düzenlediğimiz bilim şenliğine öğrencilerimizin farklı dallardaki hazırladıkları yüzlerce proje yer aldı.

Bilim Şenliğimize Karaman Milletvekili Sayın Recep Konuk, Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven'in  yanı sıra velilerimiz ve karaman halkı katıldı.

Öğrencilerimizin dönem başından bu yana el emeği göz nuru hazırladıkları projeleri hem sergileyip, hem de katılan davetlilere uygulamalar da yaptırarak öğrenmenin, ve öğrendiklerini paylaşmanın verdiği mutluluğu doyasıya yaşamış oldular.

Katılımcılarında ziyadesiyle memnun kaldıkları şenliğimiz gündüz standların gezilmesinin ardından, okulumuz gitar kulübü öğrencilerinin dinletisinin ardından yine okul koromuzun ingilizce ve türkçe olarak konseri ile devam etti. İlerleyen saatlerde ise okulumuz sınıf öğretmenlerinden İshak Göktekin’inde gitarist olarak yer aldığı 4M2 isimli müzik grubunun konseri ile proğramımız son bulmuştur.

Başta bilim şenliğimiz için emeklerini gece gündüz sarf eden öğrencilerimize, onları hiç bir zaman yalnız bırakmayan öğretmen ve velilerimize ayrıca bizi böyle bir günde yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ederiz.