Başarılı Tiyatro Günleri

27.04.2017

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri ile Türkçe Öğretmenimiz ve Tiyatro Eğitmenimiz Kamber Lafçi'nin hazırlayıp sunduğu tiyatro gösterimi muhteşem oyunlarıyla sahneye damgasını vurdu.

Tiyatro gösterisinin sonundaki konuşmasında, Günümüzde tiyatronun unutulmaya yüz tuttuğunu dile getiren Türkçe Öğretmenimiz Kamber Lafçi bu oyunların çocuklarda özgüven ve kişisel gelişim açısından çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca ilerleyen zamanlarda daha özgün oyunlar çıkaracaklarını dile getirdi.

Son olarak emeği geçen herkese ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okul idaresine de canı gönülden teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bizlerde Başarı Ailesi olarak başta tiyatroda yer alan bütün öğrencilerine ve kendisine teşekkür ederiz.