Başkan Hami Koç Okulumuzda

24.02.2017

ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Hami Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Muttalip  Hasdemir Bugün Okulumuzu Ziyaret Etti.

Başarı Eğitim Kurumları olarak üyesi olduğumuz ÖZKURBİR'in yönetim kurulu başkanı Sayın Hami Koç bugün (24.02.2017) okulumuzu ziyaret etti.
Okulumuzun yeni binasını gezen ve çok beğendiğini söyleyen Sayın Koç böyle bir kampüsün ülkemizde bir çok büyük şehirde dahi olmadığını, bu yüzden öğrencilerimizin çok şanslı olduklarını dile getirdi.
Kurucu Temsilcimiz ve Okul Müdürümüz Mehmet Coşar'la Özel Okullar üzerine sohbet eden Sayın Koç daha sonra Müdürümüz Mehmet Coşar'a plaket hediye etti.
Öğretmenlerimizle eğitim üzerine sohbet ettikten sonra öğrencilerimizle de Masa Tenisi oynayan Hami Koç, geçtiğimiz yıllardaki başarılarımızın artarak devam etmesini temenni ettikten sonra okulumuzdan ayrıldı.

Kendisine bu ziyaretinden ötürü teşekkür ederiz.