Biz Kocaman Bir Aileyiz

09.06.2017

Başarı Eğitim Kurumları olarak tüm kurum personelimiz iftar yemeğinde bir araya geldik.

Her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğimiz, bu yıl da öğretmenlerimizden hizmetlilerimize kadar bütün kurum personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirilen bu yıl ki yemeğimizin buruk bir yanı da vardı.

10 yılı aşkın bir süredir beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarımız İngilizce Öğretmenimiz Akif Tokmak ve Sınıf Öğretmenimiz Hasan Gözel ile emekliliklerinden dolayı beraberliğimize nokta koyarken, Ortaokul Müdür Yardımcımız ve Türkçe Öğretmenimiz Furkan Aktaş ile Türkçe Öğretmenimiz Şeyda Aktaş'ı da 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonu ile yeni görev yerlerine uğurluyoruz.

Bütün emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında başarı dolu yıllar diliyoruz.