Doç. Dr. Mustafa Uslu Okulumuzda

17.09.2017

5 Eylül 2017 itibariyel başladığımız dönem başı seminerlerimizin ikinci haftasında Doç. Dr. Mustafa Uslu yer aldı.

Hizmet içi eğitim programları kapsamında tüm okul öğretmenlerimizin Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenmiş olan seminer konularını sunmalarının yanı sıra 11-14 Eylül 2017 tarihleri arasında da Selçuk Üniversitesi Psikolojik Danışman Mustafa Uslu okulumuz öğretmenlerine seminer verdi.

Sayın Mustafa Uslu öğleden önce öğrencilere yönelik, öğleden sonra da öğretmenlere yönelik Stres Yönetimi, Sınıf İçi Yönetim, Yas Dönemi, Ergenlik gibi konuları ele aldı.

4 gün boyunca dolu dolu geçen seminer programı öğretmenlerimizle karşılıklı etkileşim halinde ilerlerken, öğretmenlerimiz her gün yeni bilgiler öğrendi.

Seminer programının sonunda Sayın Uslu'ya Kurucu Temsilcimiz Mehmet Coşar teşekkürlerini dile getirerek plaket takdim etti.

Başarı Eğitim Kurumları ailesi olarak Psikolojik Danışman Mustafa Uslu'ya teşekkür ediyoruz.