Erciyes'te Kayarak Eğlendik

13.02.2017

Başarı Koleji öğrencileri ercyeste kayarak eğlendi.

Okulumuz, sosyal etkinlikler kapsamında düzenlemiş olduğu gezilere bir yenisini daha ekledi. 2017'nin ilk gezisi, tarihi güzellikleriyle ve İç Anadolu'nun en büyük kayak merkezi olan Erciyes' i ile Kayseri' ye gerçekleşti. Gezide ilk durak, Osmanlı'nın en büyük mimarı olan Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Köyü'nde ki evine oldu. Devamında Kayseri Kalesi, Mimar Sinan Parkı, Yer Altı Çarşısı, Hunat Hatun Medresesi, Talas, Hayvanat Bahçesi, Harikalar Diyarı ve Kayseri çarşısını gezdi öğrenciler. Gezinin birinci günü; Kayseri'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Kayseri gezisi ile sona erdi. Gezinin 2. günü Erciyes' e ayrılmıştı. Öğrenciler Erciyes'in bembeyaz güzelliklerine kendilerini bırakırken kayak yapmanın ve kartopu oynamanın zevkini yaşadılar.