Ereğli İvrizi Gezdik

28.10.2017

Okulumuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında sosyal etkinlikler kapsamında düzenleyeceği gezilerden ilkini 28.10.2017 Cumartesi günü Ereğli / İvriz'e gerçekleştirdi.

Gezide ilk durak, 2300 yıllık bir geçmişe sahip olan Hitit Kabartma Taş Anıt'ı idi. Daha sonra suyun çıktığı kaynağıda gezen öğrenciler, oradan Ereğli'nin en büyük parkı olan Atatürk Kültür Parkına geçtiler. Parkta doyasıya eğlenip piknik tadında öğle yemeği yiyen öğrenciler, kayıklarla gölette dolaşarak güne devam ettiler. Günün son programında ise Ereğli Park Site vardı. Öğrenciler Park Site'de bir süre eğlenip, alış veriş yaptıktan sonra gezi programını tamamladılar. Park Siteden sonra geri dönüş yapılan gezi programı ile öğrenciler güzel ve neşeli bir hafta sonu geçirmenin yanı sıra tarihi yerleri de gezip görerek kültür ve tarihi bilgilerini geliştirdiler.