Hakkıdır, Hakk'a Tapan, Milletimin İstiklal

14.03.2017

Türk Milletine ve Ordumuza cesaret vermek amacıyla Milli Şairimiz Mehmet Akif Eersoy'un kaleminden çıkan İstiklal Marşımızın Milli Marş olarak kabul edilişinin 96. yıldönümü dolayısıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler öğrencilerimiz tarafından okundu.
Programda Mehmet Akif Ersoy'un hayatının yer aldığı slayt'ın ardından 6. sınıf öğrencilerinin hazırladığı 5 perdelik tiyatro öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.
Bizlerde programda emeği geçen öğretmenlerimize öğrencilerimize teşekkür ediyor, Mehmet Akif Ersoy'un da dediği gibi ''Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın ''diyoruz.