Ingilizce Track Test Sınav Sistemi

02.11.2018

Okulumuz bu yıl ilk kez kurumsal olarak İngilizce başarı durumlarının tarafsız bir gözle değerlendirilmesi ve dil öğrenimiyle ilgili geri bildirim sağlanması  amacıyla online olarak uygulanan İngilizce Tracktest sınav sistemini kullanmaya başlamıştır.

Sınav Sistem Plus Edu. Ltd. Ve Tracktest İngilizce Değerlendirme Merkezi tarafından geliştirilmiş  olup, değerlendirme için  CEFR standardını (Avrupa Ortak Dil  Referansı Çerçevesi) kullanmaktadır. Üç  aşamadan oluşacak  sınavların ilk oturumu gönüllü  öğrencilerin katılımı ile 31 Ekim günü  gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimizin dil gelişimini periyodik olarak izleyebileceğimiz bu sınavların motivasyonu artırarak dil becerilerinin gelişmesine katkı sağlayacağı inancındayız.