İyilik Kulübü Öğrencileri Kuntoğlu’na Çalışmalarını Anlattı

17.03.2018

Başarı Koleji İyilik Kulübü öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt Kuntoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerin ziyaretinden memnun olan Milli Eğitim Müdürü Sayın Mevlüt Kuntoğlu İyilik kulübü hakkında öğrencilerden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Öğrencilerin İyilik kulübü ile ilgili şimdiye kadar yaptığı çalışmaları şöyle ifade ettiler.

• Her ay ihtiyaçlı ailelere gıda yardımı
  • Sınırımızdaki Suriye’li mültecilere giyim ve nakit yardımı
  • Huzur evinde barınan yaşlıların ziyareti
  • Zeytin dalı operasyonundaki kahraman Mehmetçiklerimize mektup yazılması ve İl jandarma Alay Komutanlığı ziyaret edilerek mektuplar Afrin’de bulunan askerlerimize gönderilmek üzere teslimi
  • Temizlik ve Çevre konulu çalışma ve seminerler
  • İsraf konulu çalışma, film çekimi ve seminerler
  • Şehit aileleri ziyaretleri
  • Kudüs bizimdir konulu kısa film çekimi
  • Türkiye genelinde iyilik adlı proje yarışmasına katılım
  • Kutlu Doğum Haftası programı

Milli Eğitim Müdürü sayın Kuntoğlu, iyiliğin her zaman yapılması gerektiğini, geçmişte bunları çok örnekleri olduğunu, yapılan her iyiliğin karşılıksız kalmadığını, İhtiyaçlı aileleri görmek gerektiğini ifade etti.

Şu anda Zeytin Dalı operasyonundaKahraman Mehmetçiğimiz Vatan, Millet, Bayrak, Ezan için kahramanca savaştıklarını, onlara dua etmeyi, Şehitlik mertebesi yüce bir makam olduğunu ifade etti.