İyilik Kulübü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

16.02.2018

Başarı Eğitim Kurumları İyilik Kulübü öğrencileri Zeytin Dalı Operasyonunda görevli Mehmetçiklere yazdıkları mektupları, İdareci ve Öğretmenleri ile birlikte Karaman İl Jandarma Alay Komutanlığına teslim ettiler.

Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan Mehmetçiklerimize gönderilmek üzere kendi duygu ve düşünceleri ile yazdıkları mektupları Karaman  İl jandarma Alay komutanlığına ziyarette bulunarak teslim eden öğrenciler duygulu anlar yaşadılar.

Yapılan ziyarette İl jandarma Alay Komutanlığı Yetkilileri  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizlere ve  Afrin’deki kahraman askerlerimize büyük moral kaynağı olacaktır” dediler.

Ayrıca yetkililer  öğrencilerimizi İl Jandarma  Alay Komutanlığı içerisinde bulunan alanları gezdirerek, Askerlerimiz ile sohbet ettiler.

İl jandarma Alay Komutanlığında bulunan komutanlar mektupları en kısa sürede cephedeki askerlerimize göndereceğini belirterek öğrencilere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.