İyilik Kulubümüzden Anlamlı Yardım

27.05.2018

11 ayın sultanı Ramazan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun pekiştiği mübarek ayda İyilik kulübü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ihtiyaçlı aileler için gıda yardım kampanyası yapıldı.

Okulda bütün öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı yardım kampanyasında Toplanan gıda yardımlar İlimizde bulunan Mahallerde tespit edilen ihtiyaçlı ailelere toplam 62 gıda paketi yardımı ulaştırılmıştır.

Başarı koleji müdürü Doğan Yeğin; Ramazan ayı bereket ayıdır. Öğrencilerimizin bu güzel ayın ruhuna uygun bir yardım kampanyasının içerisinde yer almak istediler. Öğretmenlerimizin de koordinasyonuyla çalışmalara başladık. Öğrencilerimiz, ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmenin verdiği manevi duygu ile kendi elleriyle taşıdıkları yardımlarla yaşamış oldular. Öğrencilerimiz bundan sonra artık kendi çevrelerine bir ömür boyu yardım etme ihtiyacını hissedeceklerdir. Böyle güzel bir organizede güzel bir etkinlikle bitmesinden dolayı çok mutluyuz.

Bu vesileyle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destekte bulunan velilerimize teşekkür ediyorum dedi.