Kan Bağışı Kampanyamıza Tam Destek

13.12.2016

Özel Başarı ailesi olarak yaptığımız Kan Bağışı Kampanyamıza velilerimiz ve öğretmenlerimizden tam destek verldi.

“Kızılay Kulübü Toplum Hizmeti Çalışması çerçevesinde 13.12.2016 Salı günü, Fen Bilimleri Öğretmeni Zafer Batır rehberliğinde Başarı Eğitim Kurumlarında gerçekleşen Kan Bağışı Kampanyası velilerin yoğun katılımıyla amacına ulaşmıştır.

Kan bağışı konusunda toplumu bilinçlendirmek ve bunu alışkanlık haline getirmek amacıyla yapılan organizasyonda minik öğrenciler de ellerinden gelen gayreti göstermişlerdir.  Öncelikle kampanyayı organize eden Fen Bilimleri Öğretmenimiz Zafer Batır´a, Emeği geçen Öğretmenlerimiz Abdullah Yalçın, Hasan Gözel, Ayşe Gözel'e, Resim ve Kompozisyon Yarışmalarındaki desteklerinden dolayı Erkan Tümer ve Selda Doğan'a, Okul İdaresine ve katkılarını esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.