Öğretmenler Günü Yemeğinde Bir Araya Geldik

27.11.2017

25 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz yemek programına okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve aileleri katıldı.

Öğretmenler günü münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz programda yenilen yemeklerin ardından konuşma yapan Kurucu Temsilcimiz Mehmet Coşar; "Başarı Eğitim Kurumları olarak her gün büyümeye devam ediyoruz. Her yıl öğrenci, öğretmen ve kapasite olarak büyüyen okulumuz 2 yıl önce yeni kampüsüne taşınarak fiziki olarakta büyük bir sıçrama yapmıştır. bu büyümemiz daha da güçlenerek artık Karaman dışına taşmıştır. Şu an Mersin Erdemli'de yeni okulun çalışmaları başlamıştır. Bu büyümeler yanına başarıyıda getirmektedir. Geçtiğimiz yıl Başarı Ortaokulu olarak 52 Fen Lisesi, 56 Anadolu Lisesi çıkarttık. Başarı Liseleri olarak ilk yılımızda 3 Tıp Fakültesi, 5 Mühendislik Fakültesi çıkardık. Öğretmen bir robot değildir, öğretmenlik özveri ve sevgi işidir. Başarı ailesi olarak büyümeye ve başarılarımızı arttırmaya devam edeceğiz" dedi.

Verilen hediyelerin ardından yemek ve kutlama programımız sona erdi.