Öğretmenlerimiz XIX. Geleneksel Eğitim Sempozyumunda

02.02.2020

Başarı Eğitim Kurumları olarak TÖZOK tarafından XIX. su düzenlenen "EĞİTİMDE YENİ AKIMLAR" üst başlıklı "Yapay  Zeka, Farklılaştırılmış Eğitim ve Finansal Sürdürülebilirlik" alt başlıklı sempozyuma katılımda bulunduk.

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un, birçok Türk  ve yabancı akademisyenin katıldığı sempozyum 29-31 Ocak tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Üç gün süren sempozyuma Kurucumuz Mehmet Coşar, Okul Müdürü Doğan Yeğin, Rehber Öğretmen Hakan Yalçın, Sözel Zümre Başkanı Selda Doğan, Spor ve Sanat Zümre Başkanı Abdullah Yalçın ve Matematik Öğretmeni Esra Pulcu katıldı.

Sempozyumu oluşturan sunumlar, paneller ve çalıştaylardan edinilen kazanım, fikir ve yenilikçi yaklaşımları Başarı Eğitim Kurumları bünyesinde öğretmenlerimizle paylaşarak kurumumuza yeni vizyonlar katacağımıza inanıyoruz.