Şimdi Başarılı Olduk Sınıfları Doldurduk

18.09.2017

2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk zili bugün (18.09.2017) okulumuzda da sevinçle, heyecanla ve coşkuyla çaldı.

Başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıktan sonra, yaz tatiline giren öğrenciler ders zilinin çalmasıyla eğitim-öğretime kaldıkları yerden devam ettiler.

Açılış konumasında Okul Müdürü Doğan Yeğin;

"Değerli velilerimiz, öğretmen arkadaşlarım ve sevgili öğrenciler yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Geçen yıl mezun ettiğimiz 116 öğrencimizden 52 öğrencimiz fen lisesini kazandı karamanda bu zamana kadar görülmemiş puan ortalamasını (467,518) yakaladılar. Mezunlarımızı kutluyor, emeği geçen öğretmenleri tebrik ediyorum. Darısı ve daha iyisi bu sene ki 8’lerimizin başına.

Okulumuzda bu sene yeni bir uygulamaya geçiyoruz beden eğitimi derslerinde sevdiğiniz ve başarılı olacağınız branşlarda dallara ayrılarak profesyonel eğitim alacaksınız ve bunun neticesinde hemen hemen hepiniz amatörde olsa bir dalda yetişeceksiniz. Bu konu ile ilgili daha fazla bilgiyi beden eğitimi öğretmenleriniz sizlere aktaracaktır.

Sosyal faaliyetlerimize eklenen dersler oldu mesela robotik kodlama sadece sosyal faaliyetlerde değil bu sene pilot uygulamasını da yapacağımız 3. Ve 6. Sınıflarımızın hafta içi ders programlarına da koyuldu. robotik için İstanbul’da eğitim alan İshak GÖKTEKİN 3. Sınıfların ve Ali AKKUŞ ise 6. Sınıfların robotik kodlama derslerine girecekler.

Hepinize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum iyi dersler çocuklar" dedi.

Okul Müdürü Doğan Yeğin'in konuşmasının ardından öğrencilerimiz ilk derslerini öğrenmek üzere öğretmenlerinin eşliğinde sınıflarına geçtiler.

Başarı Eğitim Kurumları olarak yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını ve daha başarılı bir yıl geçirilmesini diliyoruz.