Ünlü Dizi Oyuncuları Okulumuzda

14.12.2018

Okulumuzda  14.12.2018 tarihinde gerçekleştirilen ‘’Tiyatronun Önemi’’ adlı söyleşimizde İstanbul’dan gelen önemli oyuncuları misafir etmenin gururunu yaşadık.

‘’Arka Sokaklar’’ , ‘’Akasya Durağı’’ , ‘’En Son Babalar Duyar ‘’ , ‘’Aşk Emek İster’’ gibi televizyon dizilerinden tanıdığımız Muhsin ASAN ; ‘’Hangimiz Sevmedik’’ , ‘’ Med-Cezir’’ , ‘’Kara Para Aşk’’ gibi önemli dizilerden tanıdığımız Ömür AKKAN; ‘’Baba Candır’’ , ‘’Beni Böyle Sev’’ ‘’Acı Aşk’’ gibi önemli dizilerden tanıdığımız Gökçe Çiçek Özülkü’’ ; ‘’ Affet Beni ‘’ , ‘’Cennet Nerede’’ , ‘’Dede Korkut Hikayeleri’’ gibi film ve dizilerden tanıdığımız Ergin YILDIZ ve son olarak ‘’Cennet Mahallesi’’ , ‘’Parmak İzi ‘’ , ‘’Çorap Söküğü ‘’ gibi dizilerden tanıdığımız Gürcan KOÇ okulumuzda gerçekleştirmiş oldukları söyleyişiyle öğrencilerimizin gönüllerini fethetmeyi başardılar.

Büyük bir ilgi odağı olan söyleşide soru-cevap bölümü en çok ilgi çeken bölüm olarak hafızalara kazandı.

Ayrıca 14.12.2008 tarihinde saat 20.00 da Karaman Lütfü Elvan Kongre Merkezinde gösterime sunacakları ‘’Hikaye-i Kaymakam’’ adlı oyunlarında bütün Karaman halkını tiyatro oyununda  görmek istediklerinden onur duyacağını ifade eden ‘’Tiyatro Balans’’ ekibi okulumuzda gösterilen ilgi ve alakaya teşekkürlerini ifade ederek söyleşi sona erdi.