Kurucumuzun Mesajı

Değerli Veliler;

Biliyoruz ki her ebeveyn gibi sizler de çocuğunuzun iyi bir eğitim alarak, geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlanmasını istersiniz. Bu bilinçle; öğretimde ''Tam Öğrenme'' modelini ve ‘’Çoklu Zeka Kuramını’’ esas alan Başarı Okulları, sizlerin ilgi ve desteği ile 2001 yılından beri eğitim öğretime devam etmektedir. Özel öğretimdeki yıllarımızın deneyim ve birikimlerini siz değerli Karaman halkına sunmaya devam ediyoruz. Karaman’da hep  ilklerin okulu  olduk ve özgün çalışma ve uygulamalarla da bu özelliğimizi sürdürmeye kararlıyız.

Başarı Okulları olarak uyguladığımız eğitim-öğretim teknikleri; öğrencilerimizde ekip ruhunu oluşturacak, disiplinden taviz vermeden, sistemli ve prensipli çalışarak onları hayata hazırlayacak, sürekli araştırmalarına ve gelişmelerine fırsat vermek ve başarının sırrını keşfetmelerine imkan tanımaktadır. Ayrıca analiz ve sentez yapabilen, pratik hayatta da inisiyatif kullanabilen, milli ve manevi değerlerine bağlı insan modelini, eğitim sistemimizin merkezine koyarak çalışmalarımızı şekillendirmekteyiz.

Tanıtım kataloğunda göreceğiniz gibi bizleri farklı kılan özelliklerimiz; kadro seçimindeki titizlik, ikinci yabancı dil seçeneği, akıl oyunları, değerler eğitimi,  akıllı sınıflarımız, zengin fen ve fizik-kimya-biyoloji laboratuvarlarımız, müzik, görsel sanatlar ve tasarım atölyelerimiz,  3D dersliğimiz, konferans salonu, model uçak ve robot atölyesi, kapalı ve açık spor alanları, yüzme havuzu, buz pateni pisti ve ferah yemekhanemizdir.

Başarı Okulları olarak sizleri bu güzellikleri yerinde görmeniz  için kampüsümüze davet ediyoruz.

Mehmet COŞAR
Kurucu Temsilcisi