Tüm Foto Galeriler

Mektup Kardeşliğimiz

3/A sınıfının Antalya Kepez'deki Ertuğrul Gazi İlkokulundaki mektup arkadaşlarından mektupları geldi. Mektuplarla birlikte küçük hediyeler de göndermişler. Çocuklar çok mutlu oldular. Teşekkürler mektup arkadaşlarımız.

Anasınıfı Aile Katılım Etkinliği

Anasınıfı A öğrencilerimiz Erva TUNA'nın velisi Asiye TUNA eşliğinde barışık ve küs kardeşler (zeytinyağı, süt, su ayrışma ve karışma) deneyini yaptılar. Velimize teşekkür ediyoruz.

Miniklerimizin Kar Sevinci

Miniklerimiz kar sevincini öğretmenleri Pınar ÇARDAK'ın hazırlamış olduğu görselle yaşadı.

7. Sınıflardan Lift Etkinlği

7.sınıf öğrencilerinin Fen bilimleri dersinde sıvıların basıncı iletme özelliğini gösteren ve araçları kaldırabilmek için kullanılan lift sistemi konulu çalışma etkinliği.

İsim İmaj Çalışması Yaptık

6/C sınıfı Drama dersinde kaynaştırma çalışmaları ile isim imaj çalışması yaptık.

4. Sınıflar Kardan Adam Yaptı

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri İngilizce Öğretmenimiz Gamze Eser eşliğinde kardan adam etkinliği yaptılar.