İngilizce Hazırlık Sınıflarımızla Tanışma Toplantısı Yaptık

Okulumuza yeni başlayan 5. sınıf öğrenci velilerimizle tanışmak, kaynaşmak, okulumuz ve 5. sınıflar hazırlık sınıfı programımız hakkında bilgilendirme yapmak için velilerimizle okulumuz konferans salonunda toplantı yaptık.

Yeni Yıla Başarılarla Başladık

Piri Reis Kültür Merkezinde düzenlenen il geneli ''İlköğretim Haftası Satranç Turnuvası'nda okulumuz öğrencileri fırtına gibi başladı.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı

Başarı Eğitim Kurumları olarak bugün okulumuz konferans salonunda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvası

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı okulumuz Başarı Liseleri spor salonunda masa tenisi turnuvası düzenlendi.

3. Model Uçak Yarışmasından Umutlarla Döndük

9. Sınıf Velilerimizle Bir Araya Geldi

Okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrenci velilerimizle tanışmak ve kaynaşmak için Cuma günü akşam okulumuzda tanışma yemeği yedik.