ANADOLU - FEN LİSESİ

12. Sınıf Velilerimizle YKS Hazırlık Toplantısı Yaptık

15.09.2019

2019-2010 eğitim-öğretim yılı 1. Dönem veli toplantılarının ilki 15 Eylül Cumartesi günü Özel Başarı Liseleri 15 Temmuz Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

12. sınıf öğrenci velilerinin katılımı ile yapılan toplantı lise toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya katılan velilere sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine dair bilgiler verildi. Gerçekleşen toplantılarda branş öğretmenleri ve öğrenci velileri bir araya geldi. Öğretmenler, velilerle bire bir görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkisi konularında geniş değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının başında bir değerlendirme yapan Özel Başarı Liseleri Müdürü Hasan Hüseyin YILDIRIM, toplantıya yoğun bir veli katılımının olduğunu belirterek öğretmen-veli buluşmalarını okul olarak çok önemsediklerini dile getirdi. Ayrıca Başarı liselerinin başarısından bahseden okul müdürü bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi hedeflerinin öğrencileri en iyi yerlere getirmek olduğunu vurguladı.

Özel Başarı Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Pelin AKSOY ise “Velilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman desteklediler ve hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yaptık.” diyerek veli toplantılarının önemine değindi. Ayrıca velilere kurum ve işleyişi hakkında bilgi verdi. Yine akademik takvime değinen Sayın AKSOY bu yıl planlanan etkinliklerin ne zaman ve nerelere gerçekleşeceği hakkında bilgi verdi.

Toplantının sonunda Özel Başarı Liseleri Rehber Öğretmeni Bekir ÖZKAY velilere sınav sistemi ve öğrencilere karşı ebeveyn tutumlarının nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verdi. Başarı Liseleri olarak toplantıya katılan bütün velilerimize teşekkür eder,  yeni eğitim öğretim yılının bütün öğretmen,  öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.