ANADOLU - FEN LİSESİ

18. Eğitim Sempozyumuna Katıldık

27.01.2019

"Eğitim ve Etik" temasıyla  düzenlenen 18. geleneksel antalya eğitim sempozyumuna her yıl olduğu gibi bu yıl da katıldık.

Geleneksel olarak her yıl sömestr tatilinde TÖZOK ( Türkiye Özel Okular Derneği) tarafından düzenlenen  ve eğitim-öğretim çalışmalarına önemli katkılar sağlayan Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumuna kurumumuzu temsilen Okul Müdürlerimiz Hasan Hüseyin YILDIRIM ve Doğan YEĞİN katılmıştır.

"Eğitim ve Etik" temasıyla 30 Ocak – 1 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen sempozyumda Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof.Dr.Ziya SELÇUK, Bakan Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa SAFRAN, çeşitli üniversitelerin değerli öğretim üyeleri  ve  yabancı ülkelerin eğitim alanında söz sahibi öğretim elemanları tarafından  3 gün boyunca yapılan çalıştaylarda “Eğitim ve Etik” konularında görüş alış verişi yapılmıştır.

2023 eğitim vizyonun  etik ve eğitim arasındaki bağı kuvvetlendirmeye yönelik olması göz önünde bulundurulduğunda,  sempozyumun ülkemiz için alanında ilk defa olması,  zamanında ve yerinde yapılması gelecek için bizleri ümitlendirmiştir.

#Gaes2019
#Tozok1951