ANADOLU - FEN LİSESİ

9. Sınıf Velilerimizle Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

15.09.2019

Başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıktan sonra, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk zili 9 eylül'de sevinç ve heyecanla çaldı.

Okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrenci velilerimizle tanışmak ve kaynaşmak için Cuma akşamı okulumuzda tanışma yemeği yedik.

Velilerimizle birlikte yenilen yemeğin ardından okulumuz konferans salonunda toplantı gerçekleştirdi. Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüz Hasan Hüseyin Yıldırım'ın konuşmasının ardından, Rehber Öğretmeni Bekir Özkay ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Pelin Aksoy bilgilendirme semineri verdi. Toplantının sonunda 9. sınıflarımızın derslerine giren öğretmenlerimiz kendilerini kısaca tanıttı.

Yapılan konuşmaların ve bilgilendirmelerinin ardından toplantımız sonra erdi.

Yeni eğitim öğretim yılımızın tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.