ANADOLU - FEN LİSESİ

Acı Yoksa “BAŞARI” da Yok

04.11.2018

Başarı Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize sürpriz seminer düzenledik.

İl genelinde düzenlenen programın davetlisi Sinan İPEK’in semineri konferansa giden 12. Sınıf öğrencilerimizce çok beğenilince Okul Müdürümüz Hasan Hüseyin YILDIRIM kendilerini tüm öğrencilerimiz için okulumuza davet etti.

Bu konuda hakkında konuşan Okul Müdürümüz Hasan Hüseyin YILDIRIM:  “12. Sınıf öğrencilerimiz Sayın Sinan İPEK’in “Hedefine Ulaşmak İçin 10 Altı ‘n’ Taktik, Sen Yeter ki Bırakma” konulu seminerine gönderdik.  Öğrencilerimiz vermiş olduğu seminerin tadının damaklarında kaldığını vurguladılar. Biz de Sinan Bey’den okulumuzda kısa bir seminer vermelerini rica ettik. Kendileri bizleri ve öğrencilerimizi kırmadılar ve sağ olsun geldiler.  Teşekkürü borç biliriz.” dedi.

Seminer için okulumuza gelen Sayın Sinan İPEK seminer programı konuşmasına kendilerini coşkulu bir kalabalığın karşılamasına ve güzel ağırlanmasına vurgu yaparak başladı. Ayrıca okulumuzu ve başarısını daha önce mezun olan öğrencilerden duyduğunu  belirtmesi bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimize yaklaşık kırk dakika seminer veren İPEK konuşmasının sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Ayrıca “Acı yoksa, Başarı da Yok” sloganıyla öz çekim yapmayı da ihmal etmedi. Program sonunda kendilerine Okul Müdürümüz Hasan Hüseyin YILDIRIM tarafından teşekkür çiçeği takdim edildi ve mayıs ayı için seminer sözü alındı. Başarı Eğitim Kurumları olarak bizleri kırmayarak okulumuza gelen Sayın Sinan İPEK’e ve bu buluşmayı sağlayan ÇAP Yayınları ve İŞLER Kitabevine teşekkür ederiz.