ANADOLU - FEN LİSESİ

Fen Lisemiz Türkiye'de İlk Beşte

04.04.2018

Deniz Feneri Derneği ve MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü iş birliği ile özel okullarda ilk defa gerçekleştirilen “Özel liseler uygulamalı iyilik yarışması” sonuçlandı.

Türkiye genelinde toplamda 1200 projenin kıyasıya yarıştığı ''İyilik Okulu'' konulu iyilik projeleri, seçici kurul tarafından değerlendirilmiş ve sonuçlar açıklanmıştır. Elemeler sonucundan okulumuzunda aralarında bulunduğu 5 proje finale kalmaya hak kazanmıştır. 2 Mayısta yapılacak olan finalde dereceye giren okullar arasında sıralamalar belirlenecektir.

Okulumuzunda yer aldığı 5'li finalde tüm okullara başarılar, projede emeği geçen başta Kurucu Müdürümüz sayın Mehmet Coşar’a, Müdür Yardımcısı Pelin Aksoy’a, Danışman Öğretmen ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni  Ahmet Demir’e, öğrencilerimiz Nisanur Toslak, Sude Aydınlı ve Buğrahan Baştuğ’a teşekkür ederiz.