ANADOLU - FEN LİSESİ

Gençlerimiz Mühendislik Fakültesinde

08.05.2019

Özel Karaman Başarı Fen ve Anadolu Liseleri 11. sınıf öğrencilerimiz KMÜ Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Bölümünü ziyaret etti.

Sayın Dr. Kadir Sabancı öğrencilerimize bu ziyaret boyunca eşlik ederek KMÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği hakkında üniversitemizin sahip olduğu imkanlardan bahsetti ve öğrencilerimizin dersliklerde atölyelerde öğretim üyeleriyle bir araya gelip sorularına cevap bulmalarına yardımcı oldu. Sayın Doç Dr. Enes Yiğit elektromanyetik alanlar ve radarlar ile bilgi verdi. Bilgisayar laboratuvarında  Sayın Dr. Selami Balcı bölüm hakkında öğrencilerimizi bilgilendirirken , öğrencilerin autocad ile çizimlerini incelemelerine fırsat verdi. Model uçak ve havacılık atölyeleri de ziyaret edilerek yapılan çalışmalar incelendi.

Hedefe doğru yaklaşırken öğrencilerimizi Elektrik - Elektronik Mühendisliği ile ilgili bilgilendiren KMÜ Mühedislik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerine teşekkür ederiz.