ANADOLU - FEN LİSESİ

Herşey Onlar İçin

03.05.2019

Karaman Başarı Liseleri öğrencileri engelli kardeşleri için muhteşem bir geceye imza attılar.

Hayatı paylaşmak için engel yok diyerek çıktığımız bu yolda Başarı Koleji öğrencileri ve engelli kardeşlerimizin yaptığı el emeği ürünleri satışa çıkarıp gelirini Karaman Özel Engelliler ve Rehberlik Derneğine bağışladık.

Düzenlediğimiz gecemiz yapılan konuşmalarla başladı. Söylenen şarkılarla gönüllerince eğlenen engelli kardeşlerimizin yanı sıra, katılımcıların sergimizi gezmesi ve çekilişlerle programımız devam etti.

Sosyal sorumluluk projemizde bizleri yanlız bırakmayan öğrencilerimize, velilerimize, Başarı Koleji öğretmenlerine, Karaman Özel Engelliler ve Rehberlik Derneği ile projenin her anında desteklerini esirgemeyen sevgili sponsorlarımıza teşekkür ederiz.