ANADOLU - FEN LİSESİ

İyilik Kulübü Etkinliklerimiz

11.10.2019

Başarı Liseleri İyilik Kulübü programı kapsamında 9.sınıf öğrencileri  Dursun Fakih  Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Yapılan ziyaretle öğrencilerimiz yaşlıların ellerini öpüp sohbet ederek  yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit oldular.Sohbet sırasında, öğrenci ve yaşlılar arasında duygulu anlar yaşandı. Huzurevi sakinleri  ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, öğrencilerin sık sık ziyarete gelmelerini söylediler.

Ziyaret sonrası öğrenciler huzur evinden ayrıldıktan sonra duygu ve düşüncelerini dile getirerek  yaşlı insanlarımızın belirli bir günde değil her zaman hatırlanması ve bu insanlarımıza her zaman yardım edilmesi gerektiğini, anne ve babalarına hep saygılı olacaklarını ifade ettiler.

Özel başarı  liseleri  iyilik kulübü öğrencilerininin diğer etkinliğinde ise,

İyilik kulübü gönüllü ögretmen ve öğrenciler tarafından  “hayatımızda hep iyilik olsun “ sloganı ile kardeşlik ve paylaşma etkinliği çerçevesinde cuma günleri ikramlar dağıtılıyor.