ANADOLU - FEN LİSESİ

Kitlesel Başarıda Bir Numara

07.08.2019

2019 YKS tercih sonuçları açıklandı.

Kuruluşunun 3. Yılında Özel Karaman Başarı Liseleri büyük bir başarıya daha imzasını attı.

Geçen yılda olduğu gibi bu yıl da YKS yerleştirme sonuçlarında Fen ve Anadolu Lisesi olarak büyük bir başarı sergiledik. 2019 tercih döneminde üniversite başvurusu yapan öğrencilerimiz 5 Tıp, 4 Diş Hekimliği, 3 Hukuk, 1 Uzay Mühendisliği, 3 Elektrik - Elektronik Mühendisliği, 1 Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, 1 Bilgisayar Mühendisliği, 1 Mühendislik Programları, 2 Endüstri Mühendisliği, 1 İlköğretim Matematik Öğretmenliği, 1 Psikoloji, 1 Maliye ve 1 İç Mimarlık bölümlerini kazanmışlardır. Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Marmara Üniversitesi gibi çoğu öğrencinin hayalini kurduğu üniversiteleri kazanmışlardır.

Ayrıca öncü uygulamalarımız ile ilimize örnek teşkil eden okulumuzun başarısında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür eder, yarının Türkiye’sinde görev alacak gençlerimizin bir ömür yollarının açık olmasını canı gönülden diliyoruz.