ANADOLU - FEN LİSESİ

Ödüllü Ses Yarışmasına Hazır mısınız?

31.10.2022

Başarı Eğitim Kurumları olarak her alanda öncü olmaya devam ediyoruz.

Eğitim alanında bireysel ve kitlesel başarılara imza atan okulumuz, hem sportif hem de sosyal faaliyet alanında da gençlerimizi desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda bir çok şiir ve kompozisyon yarışmasında sponsorluk yaparak destek veren okulumuz bunun yanısıra voleybol takımı, tiyatro, gösteri ve daha bir çok alanda gençlerimize ve Karaman'ımıza destek vermeye devam ediyor.

Bütün bunlara ilave olarak Türk Halk Müziği Ses Yarışması ile de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile protokol imzalayan okulumuz, Üniversite öğrencileri ve liseli gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerine destek oluyor.

İlk dört sıralamaya para ödülü verilecek olan yarışmada başvurular 1 Kasım'da başlayıp, 11 Kasımda sona erecek.

KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına başvuruların yapılacağı ses yarışmasına KMÜ Öğrencileri ile Karaman İl Geneli Lise Öğrencileri başvurabilecek.

Başvuru yapmak için dileyen http://sks.kmu.edu.tr web sitesini ziyaret edebilir yada 0 338 226 20 79 ve 0 338 226 34 52 nolu telefon numaralarını arayabilirsiniz.