ANADOLU - FEN LİSESİ

Öğrencimiz Nazlıcan Türkiye Birincisi Oldu

28.03.2021

Başarı Eğitim Kurumları olarak yazan, okuyan, üreten bir nesil yetiştirme amacıyla Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ortaklığıyla, Karamanlı ünlü denizci Piri Reis anısına Türkiye geneli düzenlediğimiz "İsraf" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Ömer Halisdemir konferans salonunda ödülleri verildi.

Yarışmaya katılan yaklaşık 300 öğrencinin kompozisyonu KMÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretmenlerince değerlendirilmiştir.

Yarışmada Özel Başarı Eğitim Kurumları 12. Sınıf öğrencisi Nazlıcan ASANAKUTLU  "Su Damlasının Laneti" adlı eseriyle birincilik ödülü olan 2.000 Türk lirasını kazanmış olup kendisine ödülü KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Namık AK tarafından takdim edilmiştir. Yarışmada diğer illerden katılıp derece elde eden ve pandemi süreci nedeniyle ödül törenine katılamayan öğrencilerin ödülleri ise temsili olarak katılan arkadaşlarına Başarı Koleji Kurucu Müdürü Sayın Mehmet COŞAR tarafından takdim edilmiştir.

Törende öğrencileri okuma ve yazma konusunda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Kurucumuz Sayın Mehmet COŞAR'a plaket verilmiştir.

Yarışmaya katılan bütün öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.