ANADOLU - FEN LİSESİ

Okulumuz Ulusal Basında

25.03.2018

Yaptığı projeler ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren okulumuz, son projesiyle adından yine söz ettirip ulusal basında yer aldı.

İki yıl önce kanserden babasını kaybeden Edebiyat Öğretmenimiz Esma Nur Birer Soyalan'ın öncülüğünde okulumuzda başlatılan proje kapsamında, öğrencilerin birleştirdiği yapbozların sergileneceği sergiden elde edilecek gelirle kanser hastalarına yardım edilecek.

Babasının tedavi sürecinde kanser hastaları ve yakınlarının yaşadığı birçok zorluğa tanıklık eden Öğretmenimiz Esma Nur Birer Soyalan, bu hastalık nedeniyle sıkıntı yaşayan aileler için bir şeyler yapmaya karar verdi.

Düşüncesini Rehberlik Öğretmenimiz Hakan Yalçın ve okul idaresiyle paylaşan Esmanur öğretmenimiz, hazırladığı proje kapsamında satın alınan ve bağışlanan yapbozların çerçevelenip sergilenerek, gelirinin Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) aracılığıyla kanser hastalarına bağışlanması için çalışma başlattı.

Esmanur Öğretmenimizi bu anlamlı projesi için tebrik ediyor, emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.