ANADOLU - FEN LİSESİ

YKS'de de Zirvedeyiz

05.09.2021

Okulların 6 Eylül'de açılacağı haberinin ardından, açıklanan üniversite yerleştirme sonuçları ile sevincimiz ikiye katlandı.

Uzman eğitim kadrosuyla Fen lisemiz ve Anadolu lisemiz adını başarılarıyla duyurmaya devam ediyor. Başarı Liseleri olarak Karaman'da ilk 1.000'de 2 öğrenci, ilk 5.000'de 6 öğrenci, ilk 10.000'de 8 öğrenci, ilk 20.000 11 öğrenci, ilk 30.000'de 14 öğrenci, ilk 50.000'de 19 öğrenci ve ilk 100.000'de 29 öğrenci yerleştirerek zirveye imza atan okulumuz gelecek yıllar için daha büyük başarıların geleceğinin sinyallerini verdi.

Başta Karaman halkı olarak  bizlere güvenenlerin yüzlerini ağartmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.

Tercih yapan öğrencimizden 34'ü  seçkin üniversitelere yerleşerek bizleri gururlandırdı. 4 öğrencimizi tıp fakültesine 4 öğrencimizi hukuk fakültesine, 3 öğrencimizi diş hekimliğine, 3 öğrencimizi mimarlik fakültesine, 4 öğrencimizi elektrik elektronik fakültesine, 9 öğrencimizi mühendislik fakültesine ve 7 öğrencimizi nitelikli fakültelere göndererek Karaman'da büyük başarıya imza attık. Öğrencilerimiz Türkiyenin seçkin üniversitelerine yerleşerek bizleri ve ailelerini mutlu ettiler.

Kaliteli bir üniversitenin yolu Karaman'ın kaliteli ve prestijli okulu olan Başarı 'dan geçiyor.

Öğrencilerimizi tebrik eder, yeni eğitim öğretim ve meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Bu büyük başarıda emeği geçen basta Kurucu Temsilcimiz Mehmet Coşar'a, idarecilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve desteğini esirgemeyen tüm velilerimize teşekkür ederiz.