Akran Nezaketi Projemiz Erasmus Days'te

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafınca düzenlenen “Erasmus Days” haftası etkinliklerine Özel Başarı Eğitim Kurumları olarak “Akran Nezaketi“ isimli etwinning projesi ile katıldık.

Tebrikler Emine Mümine Öğretmenimiz

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı, Karaman Valiliği ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin ortaklaşa düzenledikleri çalıştaya öğretmenimiz Emine Mümine Aydemir yapmış olduğu "Sıfır Atık" eseriyle davet edilmiş ve teşekkür belgesi almıştır. Okulumuzu temsilen katıldığı bu projesi ve aldığı ödülden dolayı kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ereğli İvriz'i Gezdik

Okulumuz, 2023-2024 eğitim öğretim yılında sosyal etkinlikler kapsamında düzenleyeceği gezilerden ilkini 24.09.2023 Cumartesi günü Ereğli / İvriz'e gerçekleştirdi.

Türkçe Öğretmenimiz Ekrem Eren UPUES'te

Başarı Eğitim Kurumunda Türkçe öğretmeni olarak çalışan ve “Akran Nezaketi “ isimli etwinning  projesinin kurucusu olan Ekrem Eren

Şimdi Başarı'lı Olduk Sınıfları Doldurduk

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zili bugün (11.09.2023) okulumuzda da sevinçle, heyecanla ve coşkuyla çaldı.

Karatay Üniversitesi ile İşbirliği Protokolü İmzalandı

Başarı Eğitim Kurumları ile Karatay Üniversitesi arasında "Karatay'a Hoş Geldin" projesi kapsamında işbirliği protokolü imzalamıştır.