İLK OKUL

Şimdi Başarı'lı Olduk Sınıfları Doldurduk

12.09.2023

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk zili bugün (11.09.2023) okulumuzda da sevinçle, heyecanla ve coşkuyla çaldı.

Başarılarla dolu bir yılı geride bıraktıktan sonra, tatile giren öğrenciler ders zilinin çalmasıyla eğitim-öğretime kaldıkları yerden devam ettiler.

Coşkulu bir pazartesi sabahında okullarında bandolar eşliğinde karşılanan öğrencilerimiz, ilköğretim haftası ile yeni eğitim öğretim yılına başladılar. Yapılan törenin ardından öğrencilerimiz ilk derslerini öğrenmek üzere 1. sınıf öğrencilerimiz, 2. sınıf abi ve ablaları ile diğer öğrencilerimiz ise öğretmenlerinin eşliğinde sınıflarına geçtiler.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını ve daha başarılı bir yıl geçirilmesini diliyoruz.