İLK OKUL

Başarılarla Dolu Bir yıl Geride Kaldı

09.06.2018

Özel Başarı Eğitim Kurumları olarak başarılı bir eğitim öğretim yılını da bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

İl genelinde düzenlenen sportif yarışmalarda dereceler, yapılan sınavlarında il dereceleri derken başarılarla dolu bir dönemi de geride bıraktık. Sınıf rehber öğretmenlerinin öğrencilerimize karnelerini vermesiyle 2017-2018 eğitim öğretim yılı tamamlandı.

Bütün bunların yanı sıra 8. sınıf öğrencilerimizden okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimize belgeleri Okul Müdürümüz Doğan YEĞİN ile sınıf rehber öğretmenleri tarafından verildi. Okul birincimiz Muhammet Hanefi Doğru'nun konuşmasının ardından törenimiz sona erdi.

Eğitim ve öğretim yılı boyunca emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür eder, mutlu bir tatil geçirmelerini diliyoruz.