Tüm Foto Galeriler

Ayakkabı Etkinliğimiz

Anasınıfı B "Ayakkabı Etkinliği" ile ayakkabı bağlamayı öğrendi.

4C Sınıfı Tasarımları

4C sınıfı Sosyal Bilgiler dersinde kendine özgü ürünler tasarladı.

Aile Katılım Etkinliği

Minik kalpler sınıfında veli katılım etkinliği gerçekleştirdik. Sirke ve kabartma tozuyla eldiven şişirme, su ve yağ kullanarak içine atılan alkali ile hava baloncuklarını izledik. Ayrıca pinpon toplarıyla oyun oynadık. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Termometre İle Genleşme ve Büzülme

Tüm 5. Sınıf öğrencilerimiz Fen bilimleri dersinde kendi yaptıkları termometreler ile genleşme ve büzülme etkinliğini gerçekleştirdiler.

Veli Katılım Etkinliği

Anasınıfı A öğrencilerinden Emel KARAKIŞLA'nın anne ve babası Havva KARAKIŞLA ve Alper KARAKIŞLA eşliğinde bebeklikten bugüne kadar olan fotoğraflarını incelediler, seramik hamuru yapıp, boyadılar ve oyun oynadılar. Velilerimize teşekkür ediyoruz.

Element Eşleştirme Oyunu

7. sınıf öğrencilerimizin tasarladığı element eşleştirme oyunu ile öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde elementler ve sembollerini eğlenceli bir etkinliğe dönüştürerek öğrendiler.