Tüm Foto Galeriler

Veli Katılım Etkinliği

Veli katılım etkinliğimizde Garanti Bankası'nı ziyarete gittik. Zümra ve ailesine ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Veli Katılım Etkinliği

Anasınıfı B doğum günü ve veli katılım etkinliği yaptı. Öğrencileriniz çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdi. Velimiz Ferah Hanıma teşekkür ediyoruz.

İstiklal Marşı'nın Kabulü Etkinliği

Anasınıfı A öğrencilerimizden İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği.

Kurabiyelerimiz!

Anasınıfı öğrencilerimiz kurabiye yaparak lezzetli ve eğlenceli zamanlar geçirdi.

Aile Katılım Etkinliği

Anasınıfı A öğrencilerimizden Ali Sadi AYGÜN'ün velileri Seher AYGÜN ve Abdullah AYGÜN eşliğinde bebeklikten bugüne kadar olan fotoğraflarını incelediler ve çim adam yaptılar. Velilerimize teşekkürler.

Karışımları Ayırma Yöntem ve Teknikleri

7. Sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri laboratuvarında karışımları ayırma tekniklerini birebir uygulayarak karışımları ayırma yöntemlerini öğrendiler.