İLKOKUL

İlk Okul Tüm Foto Galeriler

2/A Sınıfı Kütüphanede

Kütüphaneler Haftası'nda 2/A öğrencileri, Rehber Öğretmenleri Nuray BİLBAN eşliğinde İl Halk Kütüphanesine geziye gittiler.. Öğrenciler kitapları incelediler ve çok mutlu oldular.

Meyvelerle Matematik

1/A sınıfı öğrencileri matematik dersinde çeyrek ve yarım kavramlarını öğrendiler. Meyvelerle uygulamalı olarak yapılan ders, konuyu zevkli bir hale getirdi.

1/A Sınıfı Kütüphanede

Kütüphaneler Haftası'nda 1/A sınıfı öğrencileri Karamanoğlu Mehmet Bey Halk Kütüphanesine gittilier.

1/A Sınıfından Arttırılmış Gerçeklik Uygulamaları

1/A sınıfı, öğretmenleri Hayriye TAŞ rehberliğinde arttırılmış gerçeklik uygulamaları yaptılar.

2A Sınıfı İç Organları Öğreniyor

2A sınıfı öğretmenimiz Nuray Bilban eşliğinde, öğrencilerimiz canlı maketlerle iç organlarımızı öğrendi.

2A Sınıfı Mektup Kardeşliği

Antalya Yüzbaşı Ertuğrul İlkokulu'ndan gelen sürpriz mektuplara biz de cevap yazdık. Mektup yazmak ve atmak çok hoşumuza gitti.