İLK OKUL

Başarı Kolejinden Büyük Transfer

27.03.2019

Okulumuzun 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı ilkokul 1.sınıf öğretmenleri arasına yılın transferini yapıldı.

Dinamik kadrosu, alanında uzman eğitim liderleri ile hep bir adım önde olmayı ilke edinmiş olan Başarı Eğitim Kurumları olarak sizlerin yoğun ilgi ve taleplerine karşılık verebilmek adına Yem Sanayi İlkokulunda öğretmenlik yapan ve tüm Karaman halkı tarafından sevilen bir öğretmen olan Nurettin SAK bey 2019 Eylül itibariyle okulumuzda göreve başlayacaktır.

Yıllardır kurumumuz bünyesinde görev alan diğer üç öğretmenimizin kayıtları dolmuştur. Aramıza yeni katılan Nurettin SAK 2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. sınıf için öğrenci kabulüne başlanmıştır.

İndirimli erken kayıtlarımız için velilerimizi 15 Nisan’a kadar okulumuza bekliyoruz.